fbpx

Partners en Samenwerking

Joke Geelen
Spreker bij afscheidsdiensten

Afscheid nemen van iemand voor altijd is meestal een zeer emotionele gebeurtenis. Vooral als iemand komt te overlijden.

Met de uitvaart die daarop volgt kun je een laatste persoonlijke dienst en eer bewijzen aan de overledene. Een uitvaart maakt indruk en blijft een herinnering voor altijd voor diegenen die dicht bij de overledene hebben gestaan.

Een mooie uitvaart kan je helpen in de periode erna, als de stilte valt en het gemis van de dierbare langzaam tot je door begint te dringen. Daarom is het belangrijk om op een goede en fijne manier afscheid te nemen.

Wat die goede manier is bepaalt u zelf, soms alleen, soms met familie of met vrienden en soms zoals de overledene zelf heeft aangegeven.

Graag ben ik bereid om samen met u te zoeken naar de juiste wijze en woorden om te zorgen voor een warm en waardig afscheid. Een persoonlijke uitvaartdienst samen met u voor te bereiden en eventueel te begeleiden zodat u naderhand met een goed gevoel terug kunt kijken op het laatste afscheid. Het laatste wat u voor uw dierbare kunt doen.

Thanatopraxie
Rens de Peijper

Het is een moeilijk moment, wanneer een dierbaar persoon is overleden. Juist in deze emotionele tijd is een mooie opbaring een erg belangrijke stap in het rouwproces en het herinneren van een dierbare. Thanatopraxie kan optimaal bijdragen aan een zorgeloze opbaring. Door thanatopraxie blijft de overledene er tot aan de uitvaart natuurlijker uitzien.

Zavadi
Vanaf nu heeft afscheid nemen ook een zachte kant . . .

Zavadi uitvaartkisten zijn uniek en onderscheiden zich door toepassing van in het oog springende katoenen en linnen stoffen voorzien van een zachte, gewatteerde tussenlaag. Door het gebruik van deze materialen voelen onze kisten zacht aan en hebben ze een hoge aaibaarheidsfactor. Dit maakt voor de nabestaanden zowel letterlijk als figuurlijk de afstand tot de kist en daarmee de overledene kleiner. In combinatie met onze dessins geeft dit de kist een persoonlijke en vriendelijke uitstraling.

Kratzgraveer
Voor al uw graveerwerk

Kratz speelt in op de individuele behoefte en wensen van de klant met een enorme variëteit in producten en diensten. Van sieraden tot gevelletters, van aanwijzingsborden tot sportprijzen. Het te graveren materiaal kan door de klant zelf aangeleverd worden of door Kratz en varieert van vlakke gebruiksvoorwerpen tot schildjes of platen van diverse materialen. De individuele behoefte en wensen van de klant staan altijd voorop!

Uitvaart Service Provider
Samen staan we sterker

Wij zijn er om uitvaartondernemers en leveranciers sterker te maken: onze krachten bundelen om de betekenisvolle branche nét een beetje mooier, slimmer en beter te maken. Door deze specialismen met elkaar te verbinden ontstaat een prachtig concept: we verbinden de branche en zorgen samen met u voor de beste uitvaarten voor uw families.

Nizza Bloembinders
Voor al uw bloemwerk

Verscholen tussen huizen en groen, waar je nog zonder problemen je auto parkeert, vind je in Venlo onze bloemenspeciaalzaak Nizza Bloembinders. Wij bieden een verrassend en breed assortiment bloemen, boeketten en bloemdecoraties, maar ook zeer originele (handgemaakte) potten, vazen en schalen. Ons assortiment bloemen en decoraties kenmerkt zich door originaliteit en kwaliteit. Elk item in onze zaak is uniek en met oog voor detail geselecteerd.

 

LaBELLEFLEUR
Voor al uw bloemwerk

LaBELLEFLEUR is inmiddels een begrip in Arcen en wijde omgeving. Het unieke pandje aan het Raadhuisplein 17 stamt uit het einde van de 19e eeuw. Wanneer u bij ons binnen loopt zult u dan ook meteen de sfeer van grootmoeders tijd proeven, werkelijk uniek in zijn soort. U kunt bij ons terecht voor al uw bloemwerk zoals losse snijbloemen en boeketten, arrangementen, bloemenabonnementen en natuurlijk ook rouw- en trouwwerk.

 

Uitvaartverzorging-info.nl
Alles over uitvaarten

Change Language To: German